شش اثر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در همایش کتاب سال حوزه برگزیده شد

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، هجدهمین همایش کتاب سال حوزه روز پنج‌شنبه مورخ ۷ بهمن‌ماه جاری در سالن همایش‌های مدرسه علمیه امام کاظم(ع) شهر مقدس قم برگزار شد.

در این همایش که آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی، آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور، اعضای جامعه مدرسین، نمایندگان مراجع، نویسندگان، مدیران رسانه‌ها، مدیران مراکز و مدارس حوزوی و طلاب حضور داشتند، شش اثر از آثار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به شرح زیر مورد تقدیر و تحسین قرار گرفت.

آثار شایسته تقدیر:

·        “اقتصاد تعاونی از منظر اسلام”تالیف حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدعلی یوسفی

·        “قدرت سیاسی از منظر قرآن کریم” تالیف حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم سیدباقری

·        “گام‌های پسین در فلسفه برین”تالیف حجت الاسلام و المسلمین حسینعشاقی

·        “جستاری در اصطلاح‌شناسی و مبانی ادبیات داستانی دفاع مقدس”تالیف دکتر احمد شاکری

آثار شایسته تحسین:

·        “فلسفه عرفان”تالیف حجت الاسلام و المسلمین علی فضلی

·        “اخلاق گفت وگو”تالیف علی‌محمد حسین زاده

همچنین در این دوره از همایش کتاب سال حوزه، سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان ناشر برگزیده آثار حوزوی انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

همایش کتاب سال حوزه هرساله در حوزه علمیه و با هدف شناخت کتاب‌هایی که حوزویان در موضوعات مختلف دینی و اسلامی ارایه و نشر می‌دهند برگزار می‌شود.

هجدهمین همایش کتاب سال حوزه با شناخت ۹ اثر برگزیده، ۹ اثر شایسته تقدیر و ۱۹ اثر شایسته تحسین روز پنج‌شنبه مورخ ۷ بهمن‌ماه جاری با حضور آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی، آیت‌الله اعرافی و دیگر بزرگان حوزه برگزار شد.