سخنرانی آیت الله رشاد در همایش وحدت حوزه و دانشگاه

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، همایش “وحدت حوزه و دانشگاه” در روز یکشنبه مورخ ۲۱ آذر ماه جاری با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار می‌گردد.

در این همایش که از ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز یکشنبه در سالن ابن سینا دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود، آیت الله علی اکبر رشاد رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رییس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

همایش “وحدت حوزه و دانشگاه” که ویژه استادان و اعضای هیات‌های علمی خواهد بود، از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ روز یکشنبه مورخ ۲۱ آذر ماه سال جاری، با حضور آیت الله رشاد، دیگر اساتید برجسته حوزه و دانشگاه و همچنین دکتر هاشمی وزیر بهداشت، در سالن ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار خواهد شد.