نشست علمی بازخوانی اسناد ملی و استانی آمایش سرزمینی

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دومین میزگرد علمی تخصصی با موضوع “بازخوانی اسناد ملی و استانی آمایش سرزمین” از سلسله نشست‌های آمایش سرزمین؛ تغییر و مانایی اجتماعی بیانیه گام دوم و پیوند حوزه‌های طبیعی و انسانی توسط مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و معاونت پژوهش‌های اجتماعی و فرهنگی مرکز پژوهش‌های مچلس با همکاری نهادهای تحقیقاتی با مشارکت گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی برگزار می‌شود.

در این نشست علمی، آقایان دکتر علی اکبر مهرابی استاد گروه آموزشی مهندسی مناطق خشک و کوهستانی، مهندس رسول سیفی مشاور مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل، دکتر محمدحسین رامشت استاد دانشگاه اصفهان سخنرانی خواهند داشت.

همچنین در این نشست از نقد و نظر دیگر اساتید مطرح در این زمینه از جمله آقایان: دکتر عیسی ابراهیم‌زاده استاد دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر علی فرنام پژوهشگر برنامه‌ریزی فضایی، دکتر حمید هوشنگی نماینده مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، مهندس حسین آرامی عضو شورای علمی اندیشکده آمایش بنیادین مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، دکتر سعید غلامی نتاج مدیر کل دفتر خدمات پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه بودجه کشور و دکتر مهرداد کاشف مدیر گروه پژوهشی آمایش سرزمین،‌توسعه و توازن منطقه‌ای مرکز پژوهش‌های توسعه آینده نگری سازمان برنامه و بودجه کشور استفاده خواهد شد.

دبیر علمی نشست، آقای دکتر محمود مهام استادیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی می‌باشد.

نشست علمی “بازخوانی اسناد ملی و استانی آمایش سرزمین”، روز شنبه مورخ ۲۱ آبان‌ماه سال جاری ساعت ۱۳ تا ۱۷:۳۰ به صورت حضور محدود در تهران، خیابان پاستور، خیابان شهید شکل‌آبادی، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، سالن شهید سلیمانی برگزار می شود.

علاقه مندان جهت حضور آنلاین در این میزگرد تخصصی اینجا کلیک نمایند.

لازم به یادآوری است که صفحه جلسات مجازی برای راهنمایی جهت حضور شما علاقمندان در نشست‌های مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی فعال شده است.