نشست توسعه معرفت دینی و منطق فهم دین در پرتو انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه سیاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سلسله پیش‌نشست‌هایی در راستای همایش «نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم انسانی» برگزار می‌کند.

به همین منظور بیست‌ و‌ هفتمین پیش‌نشست علمی در راستای همایش مذکور با موضوع ”توسعه معرفت دینی و منطق فهم دین در پرتو انقلاب اسلامی” با همکاری منطق فهم دین پژوهشگاه و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار خواهد شد.

در این پیش‌نشست علمی، حجت‌الاسلام دکتر حمیدرضا شاکرین عضو هیأت علمی گروه منطق فهم دین پژوهشگاه به ارائه مطالب خود خواهد پرداخت.

پیش‌نشست علمی ”توسعه معرفت دینی و منطق فهم دین در پرتو انقلاب اسلامی”، روز شنبه مورخ 6 بهمن ماه از ساعت 13:45 تا 14:45 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار 15 خرداد، کوی شهید میثمی برگزار می‌شود.

همایش «نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم انسانی» هفته آخر بهمن ماه سال جاری توسط پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد.

مطلب قبلینشست توسعه و تحول فلسفه‌های مضاف پس از انقلاب اسلامی برگزار می‌شود
مطلب بعدیکرسی علمی- ترویجی نگاهی به انواع عدالت طبیعی برگزار می‌شود

1. I’d should examine with you here. Which is not something I normally do! I get pleasure from reading a put up that will make people think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

2. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new updates.

3. Somebody necessarily lend a hand to make critically posts I’d state. This is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the research you made to make this actual submit amazing. Magnificent process!