نشست علمی پایداری، فراتر از پایداری و بازگشت‌پذیری سرزمین

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پنجمین نشست علمی از سلسله جلسات بیانیه گام دوم و پیوند حوزه‌های طبیعی و انسانی با موضوع “پایداری، فراتر از پایداری و بازگشت‌پذیری سرزمین (سلسله نشست‌های علمی آمایش سرزمین، تغییر و مانایی اجتماعی ۲)” توسط معاونت پژوهش‌های اجتماعی و فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس با همکاری موسسه پژوهشی معماری شیخ بهایی و گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه و دیگر نهادهای تحقیقاتی برگزار می‌شود.

در این نشست علمی، دکتر عادل سپهر دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد و رییس گروه پژوهشی حفاظت اکوسیستم و مدیریت مخاطرات طبیعی، دکتر امین حبیبی استادیار و مدیر گروه معماری دانشگاه شیراز، دکتر طاهره میرعمادی استاد سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و دکتر شهیندخت برق‌جلوه دانشیار پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان ارائه دهنده در این نشست علمی حضور خواهند داشت.

همچنین دبیر علمی این نشست نیز دکتر محمود مهام خواهد بود.

پنجمین نشست از سلسله جلسات بیانیه گام دوم و پیوند حوزه‌های طبیعی و انسانی با موضوع “پایداری، فراتر از پایداری و بازگشت‌پذیری سرزمین (سلسله نشست‌های علمی آمایش سرزمین، تغییر و مانایی اجتماعی ۲)” روز دوشنبه مورخ ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰ عصر در موسسه پژوهشی معماری شیخ‌بهایی به نشانی: تهران، بلوار کشاورز، خیابان شانزدهم آذر، مجتمع فناوری دانشگاه الزهرا، اتاق ۷۰۵ برگزار خواهد شد.

همچنین برای حضور در این نشست به صورت مجازی اینجا کلیک کنید.