کرسی ترویجی استعداد شناسی سرزمین، هویت زیستی و بوم‌شناسی سیلاب

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، چهارمین کرسی ترویجی از سلسله جلسات بیانیه گام دوم و پیوند حوزه‌های طبیعی و انسانی با موضوع “استعداد شناسی سرزمین، هویت زیستی و بوم‌شناسی سیلاب (تجارب اجتماعی – فنی و خاکی – گیاهی جهاد سازندگی)”توسط گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه با همکاری نهادهای تحقیقاتی برگزار می‌شود.

در این کرسی ترویجی، دکتر محمود مهام عضو هیات علمی گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه به عنوان ارائه دهنده حضور خواهد داشت.

همچنین آقایان مهندس محمد حیدری دلگرم پیشکسوت جهاد سازندگی، دکتر مجتبی پاک‌پرور استادیار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس و رییس ایستگاه آبخوانداری کوثر، دکتر علی‌اکبر مهرابی استاد گروه آموزشی مهندسی مناطق خشک و کوهستانی دانشگاه تهران، مهندس اسماعیل رهبر از بنیانگذاران گروه گسترش سیلاب متخصص فیزیک و فناوری خاک و آب و خانم دکتر زینب حزباوی استادیار دانشگاه محقق اردبیلی و رییس هسته پژوهشی هیدرولوژی و آبخیزداری پژوهشکده مدیریت آب حضور خواهند داشت.

همچنین دبیر علمی این کرسی نیز دکتر محسن ردادی خواهند بود.

چهارمین کرسی ترویجی از سلسله جلسات بیانیه گام دوم و پیوند حوزه‌های طبیعی و انسانی با موضوع “استعداد شناسی سرزمین، هویت زیستی و بوم‌شناسی سیلاب (تجارب اجتماعی – فنی و خاکی – گیاهی جهاد سازندگی)” روز سه‌شنبه مورخ ۱ شهریورماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: تهران، خیابان احمدقصیر (بخارست)، خیابان پژوهشگاه دو، پلاک دو، حوزه ریاست برگزار خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند در این کرسی ترویجی حضور داشته باشند.