نشست علمی انسان‌شناسی دینی در 40 سال گذشته در ایران و افق‌های پیش رو برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه سیاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سلسله پیش‌نشست‌هایی در راستای همایش «نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم انسانی» برگزار می‌کند.

به همین منظور سیزدهمین پیش‌نشست علمی در راستای همایش مذکور با موضوع ”انسان‌شناسی دینی در 40 سال گذشته در ایران و افق‌های پیش رو” با همکاری گروه کلام پژوهشگاه و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار خواهد شد.

در این پیش‌نشست علمی، حجت‌الاسلام دکتر محمدتقی سهرابی‌فر عضو هیأت علمی گروه کلام پژوهشگاه به ارائه مطالب خود خواهد پرداخت.

پیش‌نشست علمی ”انسان‌شناسی دینی در 40 سال گذشته در ایران و افق‌های پیش رو”، روز سه‌شنبه مورخ 20 آذر ماه از ساعت 10:00 تا 11:00 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار 15 خرداد، کوی شهید میثمی برگزار می‌شود.

همایش «نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم انسانی» در سال جاری توسط پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد.

مطلب قبلیکرسی ترویجی گونه‌های نسبی‌گرایی در هرمنوتیک فلسفی برگزار می‌شود
مطلب بعدیجبرئیلی: فاصله زیاد علم کلام امروز با دوره مفید‌ها و حلی‌ها

1. Whats up very nice website!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally…I am satisfied to search out numerous helpful information here in the publish, we need work out extra strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

2. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thanks, I?¦ll try and check back more often. How frequently you update your site?

3. Nice weblog right here! Also your site quite a bit up very fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link in your host? I want my site loaded up as fast as yours lol