نشست دیپلماسی اقتصادی ایران در قبال روسیه، با تمرکز بر فرهنگ تجاری برگزار می شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، از سلسله نشست های تجربه نگاری حکمرانی،‌ نشست علمی با عنوان “دیپلماسی اقتصادی ایران در قبال روسیه، با تمرکز بر فرهنگ تجاری” توسط هسته دیپلماسی فرهنگی مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه و مرکز پژوهش‌های مجلس با همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به صورت مجازی برگزار می‌گردد.

این نشست با حضور و ارائه دکتر وحید حسین زاده (دکتری روابط بین الملل از آکادمی دیپلماتیک وزارت خارجه روسیه عضو هیأت علمی روابط بین الملل دانشگاه تربیت مدرس) برگزار خواهد شد.

نشست علمی با عنوان “دیپلماسی اقتصادی ایران در قبال روسیه، با تمرکز بر فرهنگ تجاری” یکشنبه یکم اسفند ماه جاری از ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت ثبت نام و حضور آنلاین در این نشست، می‌توانند اینجا کلیک نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با جناب آقای جهانی (با شماره تماس ۰۹۳۳۱۰۰۲۶۷۲) تماس حاصل نمایید.