نشست هم‌اندیشی پدیدآورندگان دانشنامه علوم قرآن برگزار شد

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست هم اندیشی پدیدآورندگان دانشنامه علوم قرآن با حضور‌ ریاست پژوهشگاه، آیت الله علی اکبر رشاد در تالار معرفت پژوهشگاه دفتر قم برگزار شد.

در این نشست هم اندیشی که با حضور‌ آیت الله علی اکبر رشاد سرپرست دانشنامه ها، حجت السالام مقیمی رییس پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی، معاونین، مدیران و اعضای هیات علمی دانشنامه ها و نویسندگان مقالات دانشنامه علوم قرآن برگزار شد زوایای گوناگون دانشنامه علوم قرآن مورد نقد و بررسی مولفین مقالات قرار گرفت.

در پایان این نشست صمیمانه از پدیدآورندگان و نویسندگان مقالات دانشنامه با اهداء مجموعه دانشنامه علوم قرآن توسط آیت الله علی اکبر رشاد تقدیر به عمل آمد.

دانشنامه علوم قرآن دو جلد نخست از مجموعه ارزشمند دانشنامه قرآن شناسی است که به همت پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی اسفندماه ۹۵ با حضور مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در قم رونمایی شد. مجموعه‌ دانشنامه‌های قرآن شناسی، گسترده نگاشته ای است ساختار موضوعی، در بیش از بیست مجلد و مشتمل بر متجاوز از هشتصد مدخل کلان، که در دو محور عمده ۱٫ مباحث پیرامون قرآن(علوم قرآنی؛ بخش اول) ۲٫ مباحث درون قرآنی(معارف قرآن؛ بخش دوم، سوم و چهارم) در پژوهشگاه تالیف شده و ناظر به نقد دایره المعارف قرآنی لایدن است.

مطلب قبلیخسروپناه: رشد علمی یکی از برجسته‌ترین مولفه‌های دانشگاه اسلامی است
مطلب بعدینشست مشترک دبیر انجمن‌های علمی حوزه با مدیران پژوهشگاه در قم

1. I think this site has got some real great information for everyone. “The best friend is the man who in wishing me well wishes it for my sake.” by Aristotle.

2. We’re a bunch of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with useful information to paintings on. You’ve performed an impressive process and our entire neighborhood will likely be thankful to you.

3. Attractive component to content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire actually loved account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing on your feeds and even I fulfillment you get admission to constantly rapidly.

4. Nice blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol