نشست علمی تنظیم‌گری سلامت

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، از سلسله نشست های تجربه نگاری حکمرانی،‌ نشست علمی با عنوان تنظیم‌گری سلامت با محوریت تجربه حکمرانی سلامت چین (توصیه‌های سیاستی برای حکمرانی ایران) توسط هسته تنظیم‌گری مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه و مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در همکاری با مجامع دانشجویان ایرانی مقیم چین به صورت مجازی برگزار می‌گردد.

رمز موفقیت چین در مدیریت و کنترل بیماری کرونا علاوه بر روش‌های درمانی جدید همچون استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان کرونا، مدیون انجام تست‌های تشخیصی وسیع، جداسازی مطلق بیماران، استفاده از فناوری اطلاعات برای ردیابی بیماران، کنترل دقیق مبادی ورودی مسافر و کالا، قرنطینه اجباری مسافران خارجی، برخورد قاطع با ناقضان مقررات کرونا و استمرار سخت‌گیری‌ها می‌باشد. دکتر لی یو فی در این ارائه، به برسی راهکارهای مدیریتی کشور چین در کنترل بیماری کرونا می‌پردازد.

این نشست با حضور و ارائه خانم دکتر لی یو فی (پسادکتری Regenerative medicine در دانشگاه University of Chinese Academy of Science چین)، خانم دکتر نجمه کریمی (دانشجوی دکتری سلول های بنیادی در دانشگاه University of Chinese Academy of Science چین) و دکتر حسین بابایی مجرد (مدیر هسته تنظیم‌گری مرکز و عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه) برگزار خواهد شد.

نشست علمی با عنوان “تنظیم‌گری سلامت” سه‌شنبه ۳۰ آذر ماه جاری از ساعت ۱۰:۳۰ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت ثبت نام و حضور آنلاین در این نشست، می‌توانند اینجا کلیک نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با جناب آقای جهانی (با شماره تماس ۰۹۳۳۱۰۰۲۶۷۲) تماس حاصل نمایید.