خارج فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک بصورت مجازی برگزار می شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حوزه علمیه استان تهران با همکاری مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) درس خارج فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک را بصورت مجازی برگزار می کند.

درس خارج فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک (فقه التکنولوجیا الحیویّه و الحرب البیولوجیّه) توسط آیت الله علی اکبر رشاد روزهای زوج از ساعت ۷ صبح به صورت مجازی از طریق سایت www.eshia.ir برگزار می شود.

لازم به ذکر است:
۱. آغاز دروس: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، مطابق ۱۷ شعبان المعظم ساعت ۷ صبح و بصورت مجازی از سایت مدرسه فقاهت خواهد بود.
۲. دروس بصورت برخط (آنلاین) از طریق شبکه ایشیا (مدرسه فقاعت) قابل دریافت است.  برای راهنمایی حضور در کلاس از اینجا وارد شوید.
۳. صوت و متن دروس، از ساعت ۱۶ به بعد در پایگاه رسمی استاد به آدرس www.rashad.ir و پایگاه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران به آدرس howzehtehran.com  بارگذاری می‌شود.
۴. صوت و متن دروس، از کانال رسمی استاد در ایتا و بله با شناسه Rashad_ir@ و کانال رسمی مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران در ایتا، سروش و بله با شناسه howzehtehran@ قابل دریافت است.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاع و ثبت نام با شماره ۳۳۹۲۲۹۲۹ و ۰۹۱۲۳۴۶۹۵۳۴جناب آقای زکیخانی تماس حاصل فرمایند.