نشست علمی نقد کتاب ارزشمند روش‌شناسی عقاید دینی

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه منطق فهم دین پژوهشکده حکمت و دین‌پژوهی از گروه‌های علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نشست علمی نقد کتاب ارزشمند “روش‌شناسی عقاید دینی” اثر حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شاکرین را روز پنجشنبه مورخ ۲۸ بهمن‌ماه جاری با حضور صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌کند.

در این نشست علمی حجت الاسلام دکتر حمیدرضا شاکرین به عنوان نویسنده کتاب به ایراد سخن خواهد پرداخت. همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدصفر جبرییلی و دکتر مالک شجاعی جشوقانی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. حجت الاسلام دکتر رمضان علی‌تبار مدیر گروه منطق فهم دین پژوهشگاه دبیری علمی این نشست را عهده‌دار است.

نشست نقد کتاب “روش‌شناسی عقاید دینی” روز پنجشنبه مورخ ۲۸ بهمن‌ماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در دفتر قم پژوهشگاه به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سالن فرهنگ برگزار خواهد شد.