نشست علمی پژوهش و سند پایه پیشرفت برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، همزمان با هفته پژوهش، نشست علمی “پژوهش و سند پایه پیشرفت” چهارشنبه 28 آذرماه جاری با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در پژوهشگاه دفتر قم برگزار می شود.

در این نشست علمی که با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر سیدحسین میرمعزی معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و رئیس پژوهشکده نظام‌های اسلامی برگزار خواهد شد حجت‌الاسلام دکتر حمیدرضا شاکرین عضو هیأت علمی گروه منطق فهم دین پژوهشگاه به ارائه مطالب خود خواهد پرداخت.
و همچنین در انتهای این نشست علمی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشگاه بازدید به عمل خواهد آمد.

دبیر علمی این نشست دکتر حسین رمضانی می باشد.

نشست علمی “پژوهش و سند پایه پیشرفت” روز چهارشنبه مورخ 28 آذر ماه از ساعت 10:00 تا 12:00 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار 15 خرداد، کوی شهید میثمی برگزار می‌شود.

مطلب قبلیکرسی علمی تخصص‌گرایی پژوهش در علوم انسانی برگزار شد
مطلب بعدیاصرار بر بی‌حجابی در صورت دانستن ضوابط شرعی موجب مسئولیت دولت می‌شود؟

1. I’m not sure exactly why but this web site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

2. I was recommended this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks!

3. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Studying this information So i am satisfied to express that I have an incredibly excellent uncanny feeling I came upon just what I needed. I such a lot no doubt will make certain to do not fail to remember this website and provides it a look regularly.

4. I just could not go away your web site before suggesting that I extremely enjoyed the standard information an individual provide for your visitors? Is going to be back often to check out new posts.