نشست علمی پژوهش و سند پایه پیشرفت برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، همزمان با هفته پژوهش، نشست علمی “پژوهش و سند پایه پیشرفت” چهارشنبه ۲۸ آذرماه جاری با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در پژوهشگاه دفتر قم برگزار می شود.

در این نشست علمی که با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر سیدحسین میرمعزی معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و رئیس پژوهشکده نظام‌های اسلامی برگزار خواهد شد حجت‌الاسلام دکتر حمیدرضا شاکرین عضو هیأت علمی گروه منطق فهم دین پژوهشگاه به ارائه مطالب خود خواهد پرداخت.
و همچنین در انتهای این نشست علمی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشگاه بازدید به عمل خواهد آمد.

دبیر علمی این نشست دکتر حسین رمضانی می باشد.

نشست علمی “پژوهش و سند پایه پیشرفت” روز چهارشنبه مورخ ۲۸ آذر ماه از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار می‌شود.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.