پیام تشکر آیت‌الله رشاد از آیت‌الله العظمی سبحانی

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، درپی حضور و افاضه آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی در آیین آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۷ حوزه‌‌‌‌های علمیه استان تهران، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد رییس و موسس پژوهشگاه و رییس شورای حوزه‌‌‌‌های علمیه‌‌‌‌ی استان تهران در پیامی از ایشان تقدیر و تشکر نمودند.

متن پیام ایشان بدین شرح است:

مرجع مجاهد، شیخنا العلامه، آیت‌الله العظمی سبحانی ـ دام ظله.

ســـلام  الله علیکم بما صبرتم

حضور باهر النور، تفقد لطف‌آمیز و افاضات پدرانه‌ی حضرت مستطاب‌عالی در آیین آغاز سال تحصیلی ۹۷ـ۹۸ حوزه‌‌‌‌های علمیه استان تهران، مایه‌‌‌ی امتنان این کمترین و اعضای شورا، مدیران و مدرسین و طلاب این حوزه گشت. مباحث ارائه شده از سوی حضرت مستطاب عالی در همایش مزبور بسیار کاربردی و رهگشا بود، متولیان امور رهنمودهای آن استاد را نصب العین قرار خواهند داد.

بدین وسیله ضمن سپاسگزاری به‌خاطر تداوم مراحم آن جناب، دوام سلامت و توفیقاتتان را از بارگاه بلند باری مسألت می‌‌‌دارم.

علی‌‌‌اکبـر رشـاد

رییس شورای حوزه‌‌‌‌ی علمیه‌‌‌‌ی استان