نشست علمی چیستی و نحوه وجود فرهنگ نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست نقد و بررسی کتاب “چیستی و نحوه وجود فرهنگ نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ” تالیف حجت‌الاسلام والمسلمین سیدیدالله یزدان‌پناه به همت گروه فرهنگ‌پژوهی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه با همکاری پژوهشکده تمدن توحیدی و مشارکت دیگر دستگاه‌های علمی کشور ه صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

در این نشست علمی که با حضور مولف کتاب برگزار خواهد شد آیت‌الله علی اکبر رشاد و حجت‌الاسلام حمید پارسانیا به ارائه بحث و نظر می‌پردازند.

دبیر علمی این نشست نقد و بررسی حجت‌الاسلام مسعود اسماعیلی خواهد بود.

نشست نقد و بررسی کتاب “چیستی و نحوه وجود فرهنگ نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ” تالیف حجت‌الاسلام والمسلمین سیدیدالله یزدان‌پناه روز پنجشنبه مورخ ۲۶ آبانماه سال جاری ساعت ۱۵ تا ۱۷ در دانشگاه باقرالعلوم به نشانی: قم، پردیسان، سالن اجتماعات امام حسین (ع) دانشگاه باقرالعلوم برگزار می شود.

همچنین علاقه مندان می توانند جهت حضور آنلاین در این کرسی اینجا کلیک نمایند.

لازم به یادآوری است که صفحه جلسات مجازی برای راهنمایی جهت حضور شما علاقمندان در نشست‌های مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی فعال شده است.