نشست تخصصی «اصل جواز تصرف در طبیعت»

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست تخصصی “اصل جواز تصرف در طبیعت”دومین نشست از سلسله نشست‌های همایش ملی فقه مهندسی ژنتیک توسط دبیرخانه این همایشمستقر در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور صاحب‌نظران این حوزه روز پنج شنبه مورخ ۲ دی ماه جاری در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی ابوالحسن حسنی به عنوان ارایه دهنده و حجت الاسلام سید سجاد ایزدهی و دکتر محمود حکمت‌نیا به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دومین نشست از سلسله نشست‌های همایش ملی فقه مهندسی ژنتیک با عنوان”اصل جواز تصرف در طبیعت”روز پنج‌شنبه ۲ دی ماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان این حوزه در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

مطلب قبلیآیت‌الله رشاد ارتحال آیت‌الله حاج شیخ محمد واعظ‌زاده خراسانی(تاب ثراه) را به رهبر معظم انقلاب اسلامی تسلیت گفت
مطلب بعدیشورای علمی دانشنامه قرآن‌شناسی در خاوه ده جلسه علمی برگزار کرد