شورای علمی دانشنامه قرآن‌شناسی در خاوه ده جلسه علمی برگزار کرد

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دبیرخانه شورای علمی دانشنامه قرآن‌شناسی پژوهشکده دانشنامه‌نگاری این پژوهشگاه، ۲۶ و ۲۷ آذرماه سال جاری، تعداد ده جلسه علمی خود را با حضور حضرات آیات، حجج اسلام و آقایان:علی اکبر رشاد، سیدمحمد غروی، عبدالرحیم سلیمـانی، عبدالکریم بهجت‌پور، سعید داودی، ابوالقاسم مقیـمی‌حاجی‌، اکبر زراعتیـان، احمد مهدی‌زادهو آقای علی ربانیبه عنوان متصدی اجرایی دفتر دبیرخانه، در اردوگاه حوزه علمیه خواهران در خاوهبرگزار کرد.

در این دوره از جلسات علمی دانشنامه قرآن‌شناسی، چهار مقاله مورد بررسی و به ترتیب زیر تصویب شد.

۱٫       مقاله «ذکر»گروه اخلاق

۲٫       مقاله «رضاع»گروه حقوق خصوصی

۳٫       مقاله «اجل» گروه کلام

۴٫       مقاله «صلح حدیبیه» گروه تاریخ

همچنین بخشی از مقاله عبادت از گروه فقه عبادی دانشنامه قرآن‌شناسی پژوهشکده دانشنامه‌نگاری بررسی شد.

همچنین مذاکراتی در خصوص رونمایی از جلد اول و دوم دانشنامه علوم قرآنی مطرح و مقرر گردید رونمایی از این دانشنامه در اواخر بهمن ماه سال جاری انجام شود.

دانشنامه قرآن شناسی برای ارتقا نظارت و بررسی علمی مقالات گروه‌های مختلف، رشد کمی و یکسان‌سازی آنها، جلسات خود را به صورت متمرکز، طی چند روز برگزار می‌کند که معمولا در روزهای پنج جلسه با حضور اساتید و فرهیختگان قرآن پژوه و حوزه‌های تخصصی دانشنامه‌نگاری برگزار می‌شود.