نشست “گذار از مبانی پارادایمی تفسیر قرآن کریم به نظریه پیشرفت شناخت تفسیری” برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه با مشارکت قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه و همکاری موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، نشست علمی “گذار از مبانی پارادایمی تفسیر قرآن کریم به نظریه پیشرفت شناخت تفسیری” روز سه‌شنبه مورخ ۱۴ آذرماه سال جاری در قم برگزار می‌شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابولفضل ساجدی مدیر قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دکتر احمد آکوچکیان رییس مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه حضور خواهند داشت.

نشست علمی “گذار از مبانی پارادایمی تفسیر قرآن کریم به نظریه پیشرفت شناخت تفسیری” روز سه‌شنبه مورخ ۱۴ آذرماه سال جاری از ساعت ۱۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن اندیشه موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) به نشانی: قم، بلوار جمهوری، موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، طبقه چهارم برگزار خواهد شد.