کرسی ترویجی “نقد مبانی معنویت مدرن” برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت قطب علمی فلسفه دین و همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب، کرسی علمی ترویجی “نقد مبانی معنویت مدرن”از سلسله کرسی‌های ترویجی این قطب علمی، صبح پنجشنبه مورخ ۳۱ فروردین ماه سال جاری در قم برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد جعفری به عنوان ارایه دهنده و حجج اسلام و المسلمین دکتر حمیدرضا شاکرین و دکتر باقر طالبی دارابی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

کرسی علمی ترویجی “نقد مبانی معنویت مدرن”، صبح پنجشنبه مورخ ۳۱ فروردین ماه سال جاری از ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۳:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن جلسات دانشگاه ادیان و مذاهب به نشانی: قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، بلوار شهید مولوی، میثمی برگزار خواهد شد.