کرسی علمی ترویجی عدالت و مصلحت

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی “عدالت و مصلحت” توسط حلقه تخصصی عدالت‌پژوهی مرکز مطالعات بینارشته‌ای وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور صاحبنظران این حوزه در قم برگزار خواهد شد.

در این کرسی علمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید سجاد ایزدهی مدیر گروه سیاست پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان ارایه دهنده و حجج اسلام والمسلمین دکتر علی محمدی جورکویه و دکتر محسن مهاجرنیا به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این کرسی نیز بر عهده حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم سیدباقری می باشد.

کرسی علمی ترویجی “عدالت و مصلحت” روز دوشنبه مورخ ۲ اسفندماه جاری از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد.