پیام تسلیت آیت الله رشاد به رهبر معظم انقلاب

به  گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به مناسبت درگذشت حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد مهدی آصفی(قدّس سرّه)، آیت الله علی اکبر رشاد، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رییس شورای حوزه‌های علمیّه‌ی استان تهران طی پیامی این ضایعه را به رهبر معظم انقلاب تسلیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای ـ دام‌ظله‌الوارف.

زعیم حکیم امت و رهبر فرهیخته‌ی انقلاب اسلامی

سلام الله علیکم

خبر ارتحال نماینده‌ی مکرم جناب‌عالی در نجف اشرف، حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد مهدی آصفی(قدّس سرّه)، مایه‌ی تألّم و تأسف گردید؛ این روحانی فاضل و باصفا که منشأ خدمات ارزشمندی در حوزه‌ی علمیه‌ی قم و نجف اشرف بود، علاوه بر بهره‌مندی از مراتب عالی علمی از فضائل درخشانی برخوردار بود.

این‌جانب این ضایعه‌ی مولمه را، از سوی خود و اعضای شورای حوزه‌های علمیه‌ی استان تهران، و مدیران، مدرسان و طلاب مدارس علمیه‌ی استان، به محضر مبارک حضرت بقیّهًْ‌الله(ارواحنا له الفداء) وحضرت مستطاب‌عالی و بیت مکرم آن راحل رستگار تسلیت عرض کرده، از بارگاه باری برای او رفعت رتبت در جوار الهی، و برای آن زعیم معظم سلامت و طول عمر توأم با توفیقات روزافزون، و برای وابستگان و دلبستگان آن مرحوم صبر و اجر مسئلت دارم.

علی‌اکبر رشــاد

رییس شورای حوزه‌های علمیّه‌ی استان تهران