مبانی حقوق بشر برای هجدهمین بار به چاپ رسید.

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کتاب مبانی حقوق بشر از دیدگاه اسلام و دیگر مکاتب، که در گروه فقه و حقوق پژوهشگاه به رشته تحریر درآمده است، به تازگی به چاپ هجدهم خود رسید.

این تحقیق در چهار بخش اصلی به شرح زیر تدوین گردیده است:
بخش اول: حقوق بشر از گذشته تا کنون

بخش دوم:اصول و مبانی نظری حقوق بشر در اسلام و غرب

بخش سوم: سنجش حقوق بشر اومانیستی و تطبیق آن با منابع اسلامی

بخش چهارم: حقوق بشر از دیدگاه دیگر ادیان و مکاتب

در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است:

در دنیای غرب از قرن هفدهم به بعد پا به پای نهضت‌های علمی و فلسفی، نهضتی در زمینه‌های مسایل اجتماعی به نام “حقوق بشر”صورت گرفت. نویسندگان و متفکران قرن هفدهم و هجدهم افکار خویش را درمورد حقوق طبیعی و فطری و غیر قابل سلب بشر با پشتکار قابل تحسینی در بین عموم مردم پخش کردند. ژان ژاک روسو، ولتر و مونتسکیو از این گروه نویسندگان و متنفکران هستند. این گروه حق عظیمی بر جامعه بشریت دارند و شاید بتوان گفت حق این افراد از حق مخترعان و متفکران بزرگ جامعه بشریت کمتر نیست.

چاپ هجدهم کتاب “مبانی حقوق بشر از دیدگاه اسلام و دیگر مکاتب” اثر مشترک آقایان سید علی موسوی و سید صادق حقیقت، با قیمت ۲۱۰۰۰ تومان توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی عرضه گردیده است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه کتاب میتوانند به‌وبگاه سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامیمراجعه نمایند.