نشست علمی هم‌اندیشی اول همایش عرفان اهل بیتی

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نخستین نشست در راستای برگزاری همایش عرفان اهل‌بیتی، توسط گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه با همکاری دانشکده عرفان دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

این هم اندیشی با حضور و ارائه دکتر منوچهر صدوقی سها (نقد و بررسی ماهیت عرفان اهل بیتی)، حجت الاسلام دکتر علی فضلی(جایگاه عرفان اسلامی در فهم عرفان از متون دینی) و حجت الاسلام دکتر رضا الهی منش(شاخصه های عرفان اهل بیتی در مقایسه با عرفان اسلامی رایج) برگزار خواهد شد.

همچنین دبیری علمی این نشست بر عهده حجت الاسلام دکتر محمدجواد رودگر خواهد بود.

لازم به ذکر است نخستین نشست در راستای برگزاری همایش عرفان اهل‌بیتی”، پنجشنبه ۴ اسفند ماه جاری از ساعت ۰۹:۳۰ تا ۱۲:۰۰ بصورت حضوری درسالن شهیدبهشتی دانشگاه ادیان و مذاهب به نشانی قم، پردیسان،بلوار امام صادق (علیه السلام) برگزار می شود.