کرسی ترویجی جایگاه عقل در درک حقایق شهودی

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی با موضوع “جایگاه عقل در درک حقایق شهودی” توسط گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه با مشارکت دانشکده عرفان دانشگاه ادیان و مذاهب به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی حجت الاسلام دکتر علی فضلی به عنوان ارائه دهنده، حجت الاسلام و المسلمین حسین عشاقی و دکتر خلیل قنبری به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیر علمی این کرسی، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی اسدی‌نسب می‌باشد.

کرسی علمی با موضوع “جایگاه عقل در درک حقایق شهودی” روز پنجشنبه مورخ ۸ دیماه سال جاری ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب به نشانی: قم، پردیسان، بلوار امام صادق(ع)، بلوار مولوی برگزار می شود.

همچنین جهت حضور مجازی در این کرسی می توانید اینجا کلیک کنید، رمز ورود عدد ۲۲ می باشد.