نشست علمی نقش فقه در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه سیاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سلسله پیش‌نشست‌هایی در راستای همایش «نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم انسانی» برگزار می‌کند.

به همین منظور هفدهمین پیش‌نشست علمی در راستای همایش مذکور با موضوع ”نقش فقه در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران” با همکاری گروه فقه و حقوق پژوهشگاه و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار خواهد شد.

در این پیش‌نشست علمی، حجج‌اسلام دکتر علی محمدی جورکویه و دکتر غلامرضا پیوندی از اعضای هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه به ارائه مطالب خود خواهد پرداخت.

پیش‌نشست علمی ”نقش فقه در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران”، روز چهارشنبه مورخ 28 آبان ماه از ساعت 10:00 تا 12:00 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار 15 خرداد، کوی شهید میثمی برگزار می‌شود.

همایش «نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم انسانی» در سال جاری توسط پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد.

مطلب قبلینمایشگاه آثار و دستاوردهای مراکز حوزوی برگزار می‌شود
مطلب بعدیکارکرد طنز از نظر زرویی، روغن‌کاری چرخ دنده‌های ذهن انسان‌هاست

1. I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site 🙂

2. Thank you for sharing superb informations. Your web site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and just couldn’t come across. What a perfect site.