نشست مشترک پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی و رادیو معارف برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست مشترک مدیران پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی و رادیو سراسری معارف با هدف تعاملات و همکاری های پژوهشی برگزار شد.

بنا بر این گزارش، قائم مقام شبکه سراسری معارف و مدیران طرح و برنامه و فقه و سیره رادیو معارف با حضور در محل پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی با حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی و مدیران پژوهشکده دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست بر ضرورت تولید برنامه مشارکتی با موضوع دانشنامه های دینی مانند امام علی(ع)، فاطمی(س) و سیره نبوی(ص) تاکید شد. به همین جهت مقرر گردید پیش نویس طرحی برای احیای رسانشی دانشنامه امام علی(ع) تدارک و به تایید طرفین برسد. همچنین طراحی مسابقه رادیویی با محوریت دانشنامه فاطمی(س) از دیگر مصوبات این نشست مشترک بود.