کرسی ترویجی بهینه یابی تنوع زیستی در پهنه سرزمینی

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سومین کرسی علمی ترویجی با موضوع “بهینه یابی تنوع زیستی در پهنه سرزمینی(مطالعه موردی:‌ سند ملی آمایش سرزمین)” از سلسله جلسات «بیانیه گام دوم و پیوند حوزه های طبیعی و انسانی» توسط گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی با همکاری دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری،‌ انجمن فناوری های بومی ایران و اندیشکده مطالعات فرهنگ و توسعه دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی، آقای دکتر محمود مهام استادیار پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی به عنوان ارائه‌دهنده و همچنین آقای دکتر  عیسی ابراهیم زاده استاد دانشگاه سیستان و بلوچستان و آقای دکتر محمدحسین رامشت استاد دانشگاه اصفهان به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیر علمی کرسی، آقای دکتر محسن ردادی استادیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی می‌باشد.

کرسی علمی- ترویجی “بهینه یابی تنوع زیستی در پهنه سرزمینی(مطالعه موردی:‌ سند ملی آمایش سرزمینی)“، روز دوشنبه مورخ ۹ خردادماه سال جاری ساعت ۱۶:۳۰ به صورت حضور محدود در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی،‌طبقه سوم،‌ تالار ابوریحان(هماهنگی ۰۹۱۲۱۸۹۵۱۴۲) و همچنین بصورت مجازی تحت نرم افزار اسکایپ برگزار می شود.

علاقه مندان جهت حضور آنلاین در این کرسی می توانند اینجا کلیک نمایند.

لازم به یادآوری است که صفحه جلسات مجازی برای راهنمایی جهت حضور شما علاقمندان در نشست‌های مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی فعال شده است.