نشست قابلیت های فناورانه تکنولوژی مبتنی بر هوش مصنوعی برگزار می شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، از سلسله نشست های کاربرد های مرزهای دانشی سیاستی،‌ نشست علمی با عنوان “قابلیت های فناورانه تکنولوژی مبتنی بر هوش مصنوعی(هوشمند سازی سیستم های اداری در جهت مقابله با فساد و عدم شفافیت)” توسط هسته حکمرانی هوش مصنوعی مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه و مرکز پژوهش‌های مجلس به صورت مجازی برگزار می‌گردد.

این نشست با حضور و ارائه دکتر محمد یکرنگی (دکتری حقوق جزاء و جرم شناسی عضو هیات علمی دانشگاه تهران)، دکتر سپیده شفیعا(دکتری مدیریت فناوری اطلاعات،مدیر گروه دولت الکترونیک و مدیریت داده در مرکز پژوهش های مجلس)، دکتر صالح امیری(دبیر کارگروه استرداد دارایی های ناشی از فساد وزارت دادگستری، دکتری حقوق بین الملل دانشگاه تهران) و دکتر یحیی مرتب(دکتری مدیریت دولتی گرایش خط مشی گذاری، مدیر گروه سلامت اداری مرکز پژوهش ها) برگزار می شود.

دبیر علمی این نشست آقای علیرضا کاظمی (دبیر هسته هوش مصنوعی مرکز رشد و نوآوری) می باشد.

نشست علمی با عنوان“قابلیت های فناورانه تکنولوژی مبتنی بر هوش مصنوعی(هوشمند سازی سیستم های اداری در جهت مقابله با فساد و عدم شفافیت)” چهارشنبه ۱۸ اسفند ماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ به صورت حضوری(مرکز پژوهش‌های مجلس) و مجازی برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت ثبت نام و حضور آنلاین در این نشست، می‌توانند اینجا کلیک نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با جناب آقای جهانی (با شماره تماس ۰۹۳۳۱۰۰۲۶۷۲) تماس حاصل نمایید.