کرسی ترویجی آب و زیست

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی با موضوع “آب و زیست” از سلسله جلسات «بیانیه گام دوم و پیوند حوزه‌های طبیعی و انسانی» توسط گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی با همکاری دفتر اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی، آقای دکتر محمود مهام استادیار پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی به عنوان ارائه‌دهنده و همچنین آقای دکتر محمد حسین رامشت استاد جغرافیای طبیعی دانشگاه اصفهان و آقای دکتر کامران داوری استاد مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیر علمی کرسی، آقای دکتر محسن ردادی استادیار پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه می‌باشد.

کرسی علمی- ترویجی “آب و زیست“، روز یکشنبه مورخ ۱۵ اسفندماه سال جاری ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۶:۰۰ به صورت مجازی تحت نرم افزار اسکایپ برگزار می شود.

علاقه مندان جهت حضور آنلاین در این کرسی می توانند اینجا کلیک نمایند.

لازم به یادآوری است که صفحه جلسات مجازی برای راهنمایی جهت حضور شما علاقمندان در نشست‌های مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی فعال شده است.