نشست علمی وجوه اندیشه سیاسی اربعین

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به مناسبت ایام اربعین حسینی (ع)، گروه سیاست پژوهشکده نظام‌‌های اسلامی پژوهشگاه در نظر دارد با همکاری مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزه های علمیه قم)، معاونت بین الملل بعثه مقام معظم رهبری و دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه شهید بهشتی، نشست علمی را به صورت مجازی برگزار کند.

بر همین اساس نشست علمی با موضوع “وجوه اندیشه سیاسی اربعین” با حضور و ارائه حجج اسلام و المسلمین و آقایان نجف لک‌زایی، محسن مهاجرنیا، سیدسجاد ایزدهی، محمدباقر پورامینی، مسعود پورفرد، عبدالوهاب فراتی، سیدکاظم سیدباقری، محمدمهدی باباپور، محمد ملک‌زاده برگزار خواهد شد.

دبیر علمی این نشست، حجت الاسلام و المسلمین مهدی جعفری‌پناه می‌باشد.

لازم به ذکر است نشست علمی “وجوه اندیشه سیاسی اربعین”، یکشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۲:۰۰ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت دنبال کردن این نشست می توانند از اینجا متصل شوند.