کرسی مبانی و اصول حاکم بر ارتباط با خلق برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی “مبانی و اصول حاکم بر ارتباط با خلق در سبک زندگی اسلامی از منظر قرآن کریم” توسط گروه تخصصی علوم انسانی قرآنی پژوهشگاه چهارشنبه ۱۷ مهرماه جاری برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی حجت الاسلام دکتر حسن یوسف‌زاده به عنوان ارائه‌دهنده حضور خواهد داشت و حجج اسلام آقایان دکتر محمد کاویانی و دکتر سعید داودی به نقد مطالب ارائه‌شده خواهند پرداخت.

دبیری این کرسی بر عهده حجت الاسلام دکتر محمدعلی سوادی می باشد.

کرسی علمی ترویجی “مبانی و اصول حاکم بر ارتباط با خلق در سبک زندگی اسلامی از منظر قرآن کریم” چهارشنبه مورخ ۱۷ مهرماه ماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار می‌شود.

حضور علاقه مندان در این کرسی بلامانع می‌باشد.