نشست علمی نقش انقلاب اسلامی در تحول فقه برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پژوهشکده نظام‌های اسلامی و انجمن علمی تحول علوم انسانی همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سلسله پیش‌نشست‌هایی در راستای همایش «نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم انسانی» برگزار می‌کند.

به همین منظور هجدهمین پیش‌نشست علمی در راستای همایش مذکور با موضوع ”نقش نقش انقلاب اسلامی در تحول فقه” با همکاری پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی پژوهشگاه و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار خواهد شد.

در این پیش‌نشست علمی، حجت‌اسلام دکتر ابوالقاسم مقیمی حاجی رئیس پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی پژوهشگاه به ارائه مطالب خود خواهد پرداخت.

پیش‌نشست علمی ”نقش نقش انقلاب اسلامی در تحول فقه”، روز دوشنبه مورخ ۳ دی ماه از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار می‌شود.

همایش «نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم انسانی» در سال جاری توسط پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد.

مطلب قبلیکرسی ترویجی گفتمان انقلابی از منظر آیت‌الله خامنه‌ای برگزار می‌شود
مطلب بعدیترخان: پس از انقلاب اسلامی در تولید علوم انسانی اسلامی گام‌های اساسی برداشته شده است

1. There are some interesting deadlines in this article however I don’t know if I see all of them middle to heart. There is some validity but I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as effectively

2. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So nice to search out somebody with some original ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that’s wanted on the web, somebody with just a little originality. helpful job for bringing something new to the internet!

3. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days..

4. I enjoy you because of all of the hard work on this web page. My mother really loves conducting investigation and it’s really easy to see why. Most people notice all relating to the compelling form you provide sensible tips and tricks through this blog and invigorate contribution from other ones on that theme and our own child is without a doubt starting to learn a lot of things. Take pleasure in the rest of the new year. You have been performing a powerful job.