دومین نشست تخصصی همایش ملی المیزان و علوم انسانی برگزار می‌گردد

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در راستای برگزاری همایش ملی المیزان و علوم انسانی در آبان ماه جاری، دومین نشست تخصصی با موضوع ”ویژگی‌های پارادایمی موضوع علوم انسانی از منظر علامه طباطبایی(ره) ” توسط گروه علوم انسانی قرآنی پژوهشگاه با همکاری مجمع عالی حکمت اسلامی و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام قاسم ترخان به عنوان ارائه دهنده، حجج‌اسلام آقایان مهدی عبداللهی و رمضان علی‌تبار به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیرعلمی این نشست نیز حجت‌الاسلام محمدعلی اسدی‌نسب می‌باشد.

نشست تخصصی ”ویژگی‌های پارادایمی موضوع علوم انسانی از منظر علامه طباطبایی(ره)”، پنج‌شنبه ۲۶ مهرماه ماه جاری از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه و دانش‌پژوهان در مجمع عالی حکمت اسلامی به نشانی: قم، خیابان باجک ( ۱۹ دی)، کوچه ۱۰، کوچه دوم سمت چپ، پلاک ۵ برگزار می‌شود.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.