اولین سمینار دومین کنفرانس قرآن‌پژوهی پیشرفت برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه و با همکاری قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه، اولین سمینار تخصصی دومین کنفرانس قرآن‌پژوهی پیشرفت در دفتر مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه(رشد) برگزار خواهد شد.

این سمینار علمی با موضوع اولین گام در پارادایم اجتهادی تفسیر پیشرفت شناخت بنیان فلسفه دینی، با محوریت بنیان فلسفه دینی و با حضور استادان حوزه و دانشگاه روز پنجشنبه مورخ ۲۵ مردادماه جاری برگزار می‌شود.

زمان برگزاری دومین کنفرانس قرآن‌پژوهی پیشرفت، اردیبهشت ماه سال ۹۸ اعلام شده است و تاکنون چندین نشست علمی و تخصصی با حضور استادان مختلف حوزه و دانشگاه و با موضوعات مرتبط با همایش برگزار شده است.

اولین سمینار تخصصی دومین کنفرانس قرآن‌پژوهی پیشرفت با محوریت بنیان فلسفه دینی، روز پنجشنبه مورخ ۲۵ مردادماه جاری از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در محل دفتر مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه(رشد) به نشانی: شهر مقدس قم، شهرک پردیسان، بلوار شهید مولوی، کوی دوم برگزار می‌شود.