کرسی ترویجی تحقق صلح پایدار جهانی از دیدگاه رهبر جمهوری اسلامی ایران آیت ‌‌الله خامنه‌ای برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ـ ترویجی “تحقق صلح پایدار جهانی از دیدگاه رهبر جمهوری اسلامی ایران آیت‌الله خامنه‌ای”، توسط پژوهشکده نظام‌های اسلامی با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می شود.

در این کرسی  حجت‌الاسلام دکتر محمد ملک‌زاده به عنوان ارائه دهنده حجت‌الاسلام محمدحسین پورامینی وآقای ابوالحسن حسنی نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیر علمی این کرسی علمی – ترویجی، حجت‌الاسلام دکتر سیدکاظم سیدباقری می‌باشد.

کرسی علمی ـ ترویجی “تحقق صلح پایدار جهانی از دیدگاه رهبر جمهوری اسلامی ایران آیت‌الله خامنه‌ای”، صبح روز دوشنبه مورخ ۱۴ اسفندماه جاری از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰  با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی  به آدرس: قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این کرسی بلامانع است.