کرسی علمی ـ ترویجی نسبت دین و پیشرفت با تأکید بر دیدگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ـ ترویجی نسبت دین و پیشرفت با تأکید بر دیدگاه علامه طباطبایی، توسط حلقه تخصصی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مرکز مطالعات بینارشته‌ای با همکاری قطب علمی فلسفه دین و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این کرسی  حجت‌الاسلام دکتر حمیدرضا شاکرین به عنوان ارائه دهنده، دکتر حسن یوسف‌زاده و دکتر حسین رمضانی نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیر علمی این کرسی علمی، حجت‌الاسلام دکتر سیدکاظم سیدباقری می‌باشد.

کرسی ترویجی “نسبت دین و پیشرفت با تأکید بر دیدگاه علامه طباطبایی”، بعدازظهر یکشنبه ۲۰ اسفند ماه جاری ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی  به نشانی: قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این کرسی بلامانع است.