نشست علمی “کیهان‌شناسی-الهیات” برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست “کیهان‌شناسی-الهیات “، توسط قطب علمی فلسفه دین با همکاری پردیس فارابی دانشگاه تهران و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این نشست، استاد دکتر مهدی گلشنی بعنوان سخنران حضور خواهد داشت.

نشست “کیهان‌شناسی-الهیات”، بعدازظهر چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه جاری ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۰۰ با حضور اساتید دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در در پردیس فارابی دانشگاه تهران به آدرس قم، بلوار دانشگاه (جاده قدیم تهران) برگزار خواهد شد.

مطلب قبلینشست “کارآمدی انقلاب و چالش کارآمدی دولت‌ها” برگزار می‌شود
مطلب بعدیکرسی علمی ترویجی “بررسی جواز مدیریت‌های زنان بر اساس آیه قوامون” برگزار شد

1. I not to mention my friends were found to be following the best guidelines from your web blog while unexpectedly I got a terrible suspicion I never expressed respect to the website owner for those secrets. Those men happened to be as a result happy to read through all of them and now have definitely been using those things. Appreciation for really being considerably thoughtful and for deciding upon this kind of decent subject areas most people are really wanting to learn about. My personal honest regret for not saying thanks to earlier.

2. Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!