خدا در تصور انسان نقد می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست علمی نقد کتاب”خدا در تصور انسان” اثر ارزشمند حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسن قدردان قراملکی، روز دوشنبه ۱۷ آبان ماه سال جاری توسط گروه کلام پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در سالن فرهنگ دفتر قم پژوهشگاه برگزار می شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام دکتر محمدحسن قدردان قراملکی مولف اثر، به عنوان سخنران و حجج اسلام دکتر محمدصفر جبرئیلی و دکتر محمدتقی سبحانی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیری علمی این نشست نیز بر عهده حجت الاسلام دکتر قاسم ترخان، مدیر گروه کلام پژوهشگاه خواهد بود.

این نشست دوشنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۵ از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.