نشست “الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت براساس نظریه پیشرفت – شناخت تفسیر” برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه با مشارکت قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه و همکاری موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، نشست علمی “الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت براساس نظریه پیشرفت – شناخت تفسیر” روز سه‌شنبه مورخ ۶ دی‌ماه جاری در قم برگزار می‌شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابولفضل ساجدی مدیر قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دکتر احمد آکوچکیان رییس مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه حضور خواهند داشت.

نشست علمی “الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت براساس نظریه پیشرفت – شناخت تفسیر” روز سه‌شنبه مورخ ۶ دی‌ماه جاری از ساعت ۱۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن اندیشه موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) به نشانی: قم، بلوار جمهوری، موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، طبقه چهارم برگزار خواهد شد.