همکاری مشترک پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی با عتبه حضرت امیرالمومنین عراق

به منظور تعاملات علمی و پژوهشی بین مراکز پژوهشی در حوزه دانشنامه نگاری دینی، نشست همکاری مشترک برای توسعه و تقویت فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی، میان عتبه حضرت امیرالمومنین عراق و پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی، با درخواست عتبه علویه منعقد شد. رئیس پژوهشکده دانشنامه نگاری، حجت الاسلام و المسلمین مقیمی، در این باره گفت: ایجاد هم‌افزایی در توان علمی و پژوهشی، تبادل تجارب و اطلاعات و نیز بهره‌برداری بهینه و هدفمند از امکانات و توانمندی‌های علمی و تخصصی موجود به ویژه در حوزه‌های ترجمه  و نگارش دانشنامه و بهره مندی از امکانات و توانمندی‌های متقابل در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مبتنی بر دانش و فن دانشامه نگاری، از دیگر اهداف برگزاری این نشست بود.

در این نشست الحاج عبدالرزاق شیبانی نماینده عتبه حضرت امیر علیه اسلام و هیئت همراه  و حجج اسلام و المسلمین مقیمی و اسدی نسب  از پژوهشکده دانشنامه نگاری حضور داشتند. ترجمه دانشنامه امام علی (ع) به زبان عربی، از موضوعاتی بود که عتبه علویه در این زمینه اعلام آمادگی خود را اعلام نمودند.