نشست تخصصی بررسی ملاحظات اخلاقی در روش های تولید و کاربرد حیوانات تراریخته

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست تخصصی “بررسی ملاحظات اخلاقی در روش‌های تولید و کاربرد حیوانات تراریخته”چهارمین نشست از سلسله نشست‌های همایش ملی فقه مهندسی ژنتیک توسط دبیرخانه این همایش، مستقر در پژوهشگاه فرهنگ و ااندیشه اسلامی با حضور صاحبنظران این حوزه در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی سید عباس محمد حسینی به عنوان ارایه دهنده و حجت الاسلام محمدرضا جباران و دکتر محمود حکمت‌نیا به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های همایش ملی فقه مهندسی ژنتیک با عنوان “بررسی ملاحظات اخلاقی در روش‌های تولید و کاربرد حیوانات تراریخته” روز چهارشنبه مورخ ۶ بهمن ماه جاری از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۷:۳۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.