نشست تخصصی مبانی عدالت اجتماعی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست مبانی عدالت اجتماعی توسط گروه عدالت پژوهی پژوهشگاه با مشارکت دبیرخانه انجمن های علمی حوزه علمیه قم و دبیرخانه حوزوی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، دوشنبه شب 4 تیرماه 93 در محل سالن جسات انجمن های های علمی حوزه برگزار می شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم سیدباقری عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مدیر گروه عدالت پژوهی ایراد سخنرانی خواهد داشت. نقادی این نشست نیز بر عهده آقایان حجج اسلام و المسلمین سید کاظم رجایی و احمدرضا یزدانی مقدم خواهد بود.

لازم به ذکر است این نشست علمی دوشنبه شب، مصادف با 4 اسفندماه 93 از ساعت 19 تا 21 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن جلسات دبیرخانه انجمن های علمی حوزه علمیه قم به آدرس: قم، بلوار جمهوری، کوچه دوم، فرعی اول سمت چپ برگزار خواهد شد.