قائمی‌نیا، شبستری را دعوت به مناظره کرد

به گزرارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در پی دعوت عمومی آقای محمد مجتهدی شبستری به مناظره که طی هفته‌های گذشته در غالب یادداشتی با عنوان «اسلام کلیسا ندارد» مطرح شده بود، حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا قائمی‌نیا عضو هیات علمی گروه معرفت‌شناسی پژوهشگاه آمادگی خود را برای مناظره با وی اعلام کرد.

متن کامل نامه دکتر علیرضا قائمی نیا به شرح زیر است:

بسمه تعالی

اینجانب دکتر علیرضا قائمی‌نیا مدرس حوزه و دانشگاه اعلام می‌دارم، با توجه به مطالب ضعیفی که جناب آقای مجتهد شبستری مطرح کرده‌اند، آمادگی مناظره علمی با ایشان را در هر محفل و جمعی دارم. اینجانب پیش‌تر هم در موضوعات مختلف آمادگی خود را برای مناظره با ایشان اعلام کرده بودم و امیدوارم ایشان هم بر اساس این رویه علمی حسنه، عمل کنند و به نقدها بی توجه نباشند.

همچنین حجج الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه و محمدتقی سبحانی پیشتر طی یادداشتی، آمادگی خود را برای مناظره علمی با آقای محمد مجتهدی شبستری اعلام کرده بودند.