دکتر مهدی عباس زاده به عنوان استاد برتر دانشگاه قرآن و حدیث معرفی شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در مراسمی که روز دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری در سالن جلسات دانشگاه قرآن و حدیث با حضور آیت الله ری شهری ریاست دانشگاه و جمعی از اعضا هیأت علمی و اساتید این دانشگاه برگزار شد، دکتر مهدی عباس زاده به عنوان استاد مدعو برتر معرفی شد.

لازم به ذکر است در این مراسم از هجده استاد این دانشگاه تقدیر به عمل آمد که در این میان دکتر مهدی عباس زاده مدیر کل حوزه ریاست و عضو هیأت علمی گروه معرفت شناسی پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه به عنوان استاد  مدعو  برتر شناخته شدند.

گفتنی است است دکتر مهدی عباس زاده دانش آموخته رشته فلسفه از دانشگاه علامه طباطبایی بوده و از سال ۱۳۹۰ عضو هیأت علمی پژوهشگاه است. “تاثیر ابن سینا بر فلسفه دنس اسکوتوس” عنوان اثری است که از وی در سال ۱۳۹۲منتشر شده است. عباس زاده به تازگی تحقیق” نظام معرفت شناسی اشراقی” را به اتمام رسانده که در دست چاپ است و در حال حاضر به تحقیق در” نظام معرفت شناسی مشائی” مشغول می باشد.

همچنین تاکنون از وی بیش از بیست و شش مقاله علمی در مجلات علمی پژوهشی، همایش ها، و مجموعه مقالات منتشر شده است.