معرفی و نقد دانشنامه ناشنوایان (دانا) – ۷۵

عنوان مقاله : معرفی و نقد دانشنامه ناشنوایان (دانا) – ۷۵
نویسنده : محمدی، فرناز
منبع :

مجله کتاب ماه کلیات- مرداد ۱۳۹۱ -سال پانزدهم. شماره ۸  (از صفحه ۵۹ تا ۶۱)

قسمتی از متن مقاله :

دانشنامه ناشنوایان (دانا) که توسط مؤسسه فرهنگی هنری فرجام جام جم در یک دوره سه جلدی و در ۱۴۱۹ صفحه تهیه و تدوین شده ، از جمله اولین آثار مرجع در رابطه با ناشنوایان در کشور است .

تهیه این دانشنامه گامی ارزشمند در معرفی و شناساندن توانایی های ناشنوایان به عموم جامعه و نیز تشویق و ترغیب ناشنوایان به فعالیت هرچه بیشتر در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی است، که تلاش تهیه کنندگان آن سزاوار تقدیر است.

گروه کثیری از ناشنوایان کشور درزمینه های مختلف فعالیت می کنند ، که معرفی فعالیت و دستاوردهای آنان بسیار حائز اهمیت است. این دانشنامه در حقیقت با هدف پوشش دادن مسائل مربوط به ناشنوایان ایران و جهان اسلام شکل گرفته، اما همان گونه که ناشر در مقدمه کتاب نیز اشاره کرده ، به علل مختلف از جمله مشکلات مربوط به تهیه اطلاعات و منابع ، در این امر کمتر موفق بوده است..

دانلود مقاله : معرفی و نقد دانشنامه ناشنوایان (دانا) – ۷۵