اندیشه‌ها و خدمات علمی استاد محمود حکمت‌نیا بررسی می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پنجمین عصرانه از سلسله عصرانه‌های علوم انسانی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با دبیری مالک شجاعی و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رحیم پیلوار عضو هیئت علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران، حجت الاسلام دکتر فرج‌الله هدایت‌نیا دانشیار گروه فقه و حقوق پژوهشگاه و احمد احسانی فر پژوهشگر مرکز تحقیقات فقهی حقوق قوه قضاییه به بررسی اندیشه‌ها و خدمات علمی دکتر محمود حکمت‌نیا عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه می‌پردازد.

این مراسم روز چهارشنبه ۳۰ شهریور از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در محل تالار فارابی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای حضور در این نشست تخصصی به آدرس پاسداران، خیابان مؤمن‌نژاد(گلستان یکم)، پلاک
۱۲۴ ، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی مراجعه کنند.
شایان ذکر است این مراسم از طریق صفحه اسکای‌روم مؤسسه به نشانی b۲n.ir/iscs  و صفحه اینستاگرام مؤسسه به نشانی instagram.com/iscs.ac.ir بصورت مجازی پخش می‌شود.