نشست دوم تنظیم گری(رگولاتوری) فضای مجازی در ایران برگزار می شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، از سلسله نشست های مرزهای دانشی- سیاستی،‌ نشست دوم با عنوان “تنظیم گری(رگولاتوری) فضای مجازی در ایران (تاریخچه، آسیب شناسی، سیاستگذاری)توسط هسته حکمرانی فضای مجازی مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه و مرکز پژوهش‌های مجلس به صورت مجازی برگزار می‌گردد.

این نشست با حضور و ارائه دکتر احسان کیانخواه (پژوهشگر حکمرانی فضای مجازی)، دکتر سیدآرش وکیلیان (کارشناس مرکز ملی فضای مجازی)، جناب آقای امیرحسین جلالی فراهانی (کارشناس حقوق فضای مجازی) و جناب آقای آرین ابراهیمی نژاد (مدیر مطالعات تنظیم گری ساترا) برگزار خواهد شد.

دبیر علمی این نشست دکتر محمد صادق نصراللهی (عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام) می باشد.

نشست علمی با عنوان “تنظیم گری(رگولاتوری) فضای مجازی در ایران (تاریخچه، آسیب شناسی، سیاستگذاری)” چهارشنبه ۲۴ اسفند ماه جاری از ساعت ۱۶:۰۰  در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت ثبت نام و حضور آنلاین در این نشست، می‌توانند اینجا کلیک نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با جناب آقای جهانی (با شماره تماس ۰۹۳۳۱۰۰۲۶۷۲) تماس حاصل نمایید.