دومین نشست علمی بررسی مدل آموزشی مدارس عصری و تلفیقی در کشور اندونزی برگزار می شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، از سلسله نشست های تجربه نگاری نظام آموزش و پرورش در دنیا،‌ دومین نشست علمی با عنوان “بررسی مدل آموزشی مدارس عصری و تلفیقی در کشور اندونزی” توسط هسته جنوب شرق آسیا و هسته تفاهم‌ و تحول فرهنگی اجتماعی (تعلیم و تربیت) مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه و مرکز پژوهش‌های مجلس با همکاری مرکز فرهنگی اسلامی جاکارتا، موسسه عزمی‌نو، موسسه مطالعات فرهنگی جنوب شرق آسیا و مدرسه مطهری باندونگ به صورت مجازی برگزار می‌گردد.

این نشست با حضور و ارائه دکتر محمد سراج الدین (معاونت آموزش موسسه المعهد الاسلام یاپی بانگیل – جاوه شرقی – اندونزی)، آقای ابراهیم امینی(دانش آموخته موسسه بین‌المللی مطالعات اسلامی (IIIS)، دبیر اندیشکده موسسه بین المللی مطالعات فرهنگی جنوب شرق آسیا) برگزار خواهد شد.

دبیر علمی این نشست، حجت الاسلام و المسلمین محمد کاشی‌زاده (عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی) می‌باشد.

دومین نشست علمی با عنوان “بررسی مدل آموزشی مدارس عصری و تلفیقی در کشور اندونزی” روز چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه جاری از ساعت ۱۵ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت ثبت نام و حضور آنلاین در این نشست، می‌توانند اینجا کلیک نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با جناب آقای کریمی (با شماره تماس ۰۹۳۳۱۰۲۶۷۲) تماس حاصل نمایید.