نشست علمی قرآن و علوم شناختی

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت گروه معرفت‌شناسی پژوهشکده حکمت و دین‌پژوهی با همکاری پژوهشکده مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن دانشگاه شهید بهشتی، نخستین پیش‌نشست همایش بین‌المللی قرآن و علوم شناختی با عنوان نشست «قرآن و علوم شناختی» به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در این نشست علمی حج‌الاسلام والمسلمین دکتر علیرضا قائمی‌نیا عضو هیات علمی گروه معرفت‌شناسی و مدیر قطب علمی فلسفه دین اسلامی پژوهشگاه و دکتر سیدمحمد سادات منصوری دانش‌آموخته دکتری فلسفه ذهن و عضو انجمن علمی اعجاز قرآن ایران به عنوان ارائه دهنده حضور خواهند داشت.

نشست علمی «قرآن و علوم شناختی» روز سه‌شنبه مورخ ۲۵ آبان‌ماه جاری از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۰۰ به صورت مجازی به نشانی:  www.sbu.ac.ir/web/webinar برگزار می‌شود.

جهت ورود اینجا کلیلک کنید.

لازم به یادآوری است که صفحه جلسات مجازی برای راهنمایی جهت حضور شما علاقمندان در نشست‌های مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی فعال شده است.