دوره‌های مهارتی استفاده از زبان انگلیسی ویژه محققان علوم انسانی برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مدرسه مهارت مرکز رشد و نوآوری و اداره تعاملات علمی،‌ ملی و بین المللی پژوهشگاه، در راستای توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی و دانشگاه و محققان جوان کشور جهت انتقال دانش به عرصه بین‌المللی و همچنین آشنایی با مرزهای دانشی و سیاستی در دنیا قصد دارد دوره‌های ‌مهارت‌افزایی در زبان انگلیسی با دو گرایش عمومی و تخصصی با تدریس دکتر شهریار شجاعی‌پور به شرح زیر برگزار نماید:

الف. اطلاعات دوره‌ها

سطوح دوره نام دوره توضیح دوره
اول دوره عمومی آشنایی با ساختارهای زبانی شامل آشنایی دقیق  و تحلیلی با ساختارهای اساسی و کاربردی زبان انگلیسی با روشی بدیع و متناسب با نیازها و اقتضائات محققان
دوم دوره تخصصی نگارش مقالات علمی شامل آشنایی با تکنیک‌های نگارش چکیده مقاله و مقاله علمی به زبان انگلیسی به منظور توانمند سازی فراگیر برای نگارش مقاله و چکیده مقاله با استانداردهای بین‌المللی به‌همراه الزام فراگیر در طول دوره برای نگارش چکیده مقاله و مقاله و تحلیل و نقد نگاشته‌های فراگیران در جلسات آموزشی به شکل کارگاهی و تحلیلی.

هدف نهایی این دوره توانمند‌سازی پژوهشگران برای نگارش چکیده مقاله و مقاله علمی توسط خودشان و ارسال آنها به مجلات بین‌المللی و کنفرانس‌های مرتبط با حوزه تخصصی و تمحضی‌شان می‌باشد.

سوم دوره تخصصی تکنیک‌های متن‌خوانی و ترجمه متون تخصصی علمی طی این دوره بر مبنای آموخته‌های دوره مقدماتی فراگیران، تکنیک‌های تخصصی خواندن، درک مفهوم سریع از متون تخصصی علمی و همچنین مهارت ترجمه این متون به فراگیران به شکل عملی و کارگاهی آموزش داده می‌شود.
چهارم دوره تخصصی مکالمه علمی

ب. شرایط حضور و هزینه‌ دوره

• دوره عمومی در ۱۰ جلسه دو ساعته به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد (پیشنهاد مرکز به زبان‌آموزان آنست که به صورت حضوری در جلسات شرکت نمایند)؛
  • جلسات آموزشی دوره؛‌ دو جلسه در هفته در روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ خواهد بود؛
  • هزینه شرکت در دوره عمومی، ۳۰۰ هزار تومان است. بدلیل مبنایی و پایه‌ایی بودن مطالب، فراگیر به هیچ وجه امکان غیبت در دوره را ندارد؛
  • مهلت پرداخت: تا ۱۵ آذر ۱۴۰۰
  • شروع دوره: ۲۰ آذر ۱۴۰۰
  • به دلیل ظرفیت محدود، اولویت با افرادی‌ست که زودتر پرداخت خود را انجام داده باشند. عدم پرداخت به منزله انصراف از شرکت در دوره می باشد.

ج. اطلاعات تکمیلی

• افرادی که آزمون نهایی دوره عمومی را با موفقیت پشت سر بگذارند و همچنین افراد دیگری که سطح معلومات آنان در حوزه ساختار‌شناسی زبان انگلیسی در حد مطلوبی ارزیابی شود (البته پس از مصاحبه و آزمون تعیین سطح)، امکان ورود به دوره‌های تخصصی را دارند؛
  • پس از پایان دوره‌های سه‌گانه عمومی و تخصصی نگارش مقاله و ترجمه، برای برگزیدگان دوره‌ها و کسانی که توانایی نسبی اولیه و قابل قبولی در مکالمه به زبان انگلیسی دارند، دوره ویژه مکالمه انگلیسی با تخفیف چهل درصدی برگزار خواهد شد؛
  • اطلاعات جزئی دوره‌های تخصصی پس از پایان دوره عمومی به اطلاع زبان‌آموزان خواهد رسید.
  • شروع دوره های زبان با دوره عمومی آشنایی با ساختارهای زبانی بوده و پرداخت هزینه تنها برای این دوره محل توجه زبان آموزان قرار گیرد.